Numiręs vyras prabudo po 21 valandų morgo šaldytuve

Johanesburge, Pietų Afrikoje prabudęs vyras suprato, kad jis yra morgo šaldytuve. Tai įvyko beveik po paros, kai jo šeima galvojo, kad jis yra miręs.

 

Sveikatos departamento atstovas Sizwe Kupelo pasakojo, kad vyras prabudo sekmadienio popietę, po 21 valandos, kai jo šeima iškvietė laidojimo biuro agentą, kuris nusiuntė vyrą į morgą po ištikusio astmos priepuolio.

 

Morgo savininkas Ayanda Maqolo pasakojo, kad nusiuntė vairuotoją paimti vyro kūno iškart po to, kai šeima pranešė apie jo mirtį.

 

Maqolo sako pagalvojęs, kad vyrui buvo apie 80 metų.

 

„Kai vairuotojas nuvyko, jis ištyrė kūną, patikrino jo pulsą, širdies plakimą, tačiau nieko neaptiko“, – pasakoja Maqolo.

 

Tačiau po dienos, kai kūnas buvo patalpintas į šaldymo kamerą, darbuotojai išgirdo pagalbos šauksmą. Morgo savininkas pasakoja, kad jie pagalvoję, jog tai vaiduoklis.

 

„Aš negalėjau patikėti!“, sako Maqolo. „Aš buvau išsigandęs, tačiau jie yra mano darbuotojai ir negalėjau jiems parodyti, kad bijau, todėl iškviečiau policiją“.

 

Sulaukus policijos, kūnas buvo ištrauktas iš kameros. Vyras buvo išblyškęs ir klausinėjo, kaip jis pakliuvo į morgą.

 

Vyras buvo nuvežtas į šalia esančią ligoninę tolimesnei apžiūrai ir nors vėliau paleistas namo, vis dar sveiksta nuo patirtos traumuojančios patirties.

 

„Aš negalėjau užmigti praeitą naktį, aš sapnavau košmarus“, – pasakojo jis. „Tačiau šiandien jaučiuosi geriau“.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite