Nufilmavo nežinomos kilmės būtybė!

Jaunas, 19-metis vaikinas iš Jungtinių Amerikos Valstijų vardu Kennethas teigia, kad paskutiniuoju metu prie jo namo vis dažniau ateina nežinomos kilmės būtybė. Kennethas pasakoja, jog stengiasi kiekvieną kartą ją nufilmuoti kai tik lauke prie savo namo išgirsta neaiškius garsus.

 

Nufilmuotų vaizdo įrašų autorius teigia, jog bandė viešinti savo medžiagą žiniasklaidoje, tačiau jo pasakojimų niekas nepatikėjo. Taip pat, kai apie keistus įvykius prie savo namų informavo policija, buvo įspėtas, jog gali sulaukti baudos, dėl to, kad praneša melagingą informaciją ir trukdo policijai vykdyti savo darbą.

 

Kai Kennethas jau nebežinojo kur galėtų kreiptis, nusprendė visas savo nufilmuotas vaizdo medžiagas paviešinti Youtube svetainėje o apie naujausius įvykius susijusius su nežinomos kilmės būtybė informuoja savo Twitter kanale.

 

Nuo to laiko, kai visos vaizdo medžiagos tapo prieinamos kiekvienam interneto vartotojui, atsirado daugybė šios keistos istorijos versijų. Vieni teigia, kad jaunas vaikinas nori tiesiog išpopuliarėti, o kiti atvirkščiai tvirtai tiki nufilmuotais vaizdais. Tačiau didžiausia diskusija užvirė apie nufilmuota padara. Kas jis? Kai kurie teigia, jog tai čiupakabra, o kiti yra įsitikinę, jog vaikinui pavyko nufilmuoti ateivį.

 

Kas iš tiesų užfiksuotas vaizdo medžiagoje nežino niekas. O taip pat negalime būti įsitikinę, jog tai nesurežisuoti vaizdai. Kaip ten bebūtų siūlome Jums patiems peržiūrėti keletą vaizdo irašų ir išsakyti savo nuomonę.

 

Autorius miškelyje netoli savo namų pastebi nežinomos kilmės būtybė:


Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nufilmuotas padaras puola vaikiną:


 

Nežinoma būtybė užfiksuota ant Kennetho namo stogo:


 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sima

Zinau senas straipsnis, bet cia yra kriptidas

Balys

Aš manau, kad šie video yra tikri. Man ši būtybė kažkokia tai keista,
man greičiau būtybė panaši į ateivį arba čiupakabrą,bet niekaip negaliu suprasti švytinčias akis. Nenorėčiau su ją susitikti.

Taigi čia The Rake…

D.W. I know

jau nera video??

lol

o bl petrai radau tave ko ten tupi ir siki gi tuolietinio tai nera, cjs ranka nusivalysi

Frodas

Ten tik Golumas Žiedo ieško :D

nu jo

Man ir lb panasu i zmogu su dujokauke

Anonimas

Geriau isiziurejus matosi kad ten paprastas zmogus su dujokauke

Hokage

Ka reik youtubei rašit kad tuo waikino video pažiuret

wolfas

man kazkodel uzblokino :\\ neleidzia ziuret ;(

Taip pat skaitykite