NASA slepia tiesą apie artėjančią grėsmę Žemės planetai?

Didžiulės pasaulio katastrofos mūsų laukia jau per artimiausius 2 metus. Apie tai puikiai žino visa NASA organizacija, tačiau viešai apie katastrofiškus įvykius net nesiruošia mus įspėti.

 

Pasaulio apokalipsė yra neišvengiama – rašoma žinomų mokslininkų ataskaitose. Pasak kai kurių specialistų, artimiausioje ateityje mūsų laukia katastrofiški įvykiai o dabartinė civilizacija atsidurs ant bedugnės slenksčio. Žmones kurie išgyvens jausis tarsi atsidūrę XIX a. pradžioje, nes viskas kas iki šiol buvo sukurta, bus sunaikinta.

 

Kas bus atsakingas už milžinišką katastrofą? Paslaptingas tarpžvaigždinės energijos debesis. Nutekėjusi informacija į kai kurias žiniasklaidos priemonės liudija, kad mokslininkams anksčiau nieko nebuvo žinoma apie ši paslaptingą debesį. Kai paaiškėjo kokią grėsmę kelia šis paslaptingas reiškinys, buvo įsakyta viešai nieko neskelbti. Taip JAV vyriausybė tikisi užkirsti kelią masinėi pasaulio isterijai.

 

 

Atsižvelgdamas į didžiulį gresiantį pavojų žmonijai, pirmas viešai prakalbo Rusijos mokslininkas Aleksejus Laudziunas. Jo nuomone, nežinoma kosminė energija jau dabar kelia didelį sumaištį Saulės sistemoje. Žemės drebėjimai, galingi uraganai, potvyniai, branduolinės katastrofos, saulės audros, mįslingi masinio laukinių paukščių kritimo atvejai, didelis Saulės aktyvumas – visi šie kataklizmai yra susiję su paslaptingo tarpžvaigždinės energijos debesies atsiradimu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar gali būti, kad pranašaujama pasaulio pabaiga kuri turėtų įvykti 2012 metais bus susijusi ne su Nibiru planeta, ne su Žemės perėjimu į kitą išmatavimą o su nežinoma kosminė energija? Taip, – teigia Aleksejus Laudziunas. Pasako jo, būtent šis paslaptingas reiškinys bus atsakingas už didžiulė pasaulio apokalipsė, kuri mūsų laukia jau netolimoje ateityje.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
28 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Žvaigždė

>> Didžiulės pasaulio katastrofos mūsų laukia jau per artimiausius 2 metus.
– tai buvo “paskelbta” 2011 metais, dabar jau 2020 metai.

Hp

Iš kir tokių atsiranda… čia nuo narkotikų taip? :D

Paradigm Shift

Dabar jau 2014 gruodis. Greit naujieji 2015. O ką jūs sakot, a? :D

Nostradamus

Paskaiciuokim protingieji kurmiai….. kelinti dabar metai…. :-D
jau musu neturetu buti… bet vis dar rasinejam komentarus …

BTV.LT

Gal NASA slepia nuo žmonių tokią žinią todėl ,kad žmonės nepultų į paniką.(?)Straipsnis buvo labai geras ir įdomus.

Mantas

Nesamones :)

v-98*gq

wtf

Gokas

Fryzas į žemę atskrenda :D

swss

Senoveje zmones tiesiog noredavo kazkokiu mistiniu dalyku delto buvo sugalvotas dievas taip jie pelnesi is kitu jeigu labiau paskaitytumete pamatytumete kad kunigai ir t.t imdavo pinigus uz nuodemes jei neduoda pinigu reiskia nuodeme lieka…. Sias laikais dauguma zmoniu nebetiki dievu todel zmonem reikejo is kazko kitko pasipelnyti tai pradejo visokius mistiskus dalykus galvoti. Zmones nori kad ivyktu pasaulio pabaiga kodel? neisivaizduoju ar ivyks? kazkada ivyks (po 3mljardu metu)

Žvaigždė

>> Senoveje zmones tiesiog noredavo kazkokiu mistiniu dalyku..
– nieko panašaus, tiesiog senovėje žmonės mokėjo mąstyti, o kilę iš beždžionių jau nesupranta nieko..

Rolikas

Sveiki,nu nežinau aš ir netikiu bet faktai kartais leidžia susimąstyti,ir beto juk neviena karta buvo užfiksuoti pasaulio pabaigos,moksliniu žiniom tj buvo mažiausiai 5kartai o kdl negali būt 6karto?? Negalim viską imnt į galva bet negalim viską leist per pirštus,o diel katastrofų tj jos buvo ir bus tokia jau mūsų mutule žeme))

Taip pat skaitykite