Mūsų skaitytojas nufilmavo dvasios aktyvumą savo bute!

Gautas eilinis Nikolajaus laiškas mus pribloškė. Kaip ir žadėjo, Nikolajus paliko vaizdo kamera nakčiai įrašinėti tai kas dedasi jo virtuvėje. Pateikiame Jums neredaguotą laiško versija kuria jis mums atsiuntė:

 

Laba. Siandien is viso nemiegojau, ne todel, kad nenorejau o del to jau buvau truputeli priblokstas to ka pamaciau iejus i savo buta. Atidarau duris, ieinu i virtuve ir matau atidarytas spinteles dureles ir nuversta vaza! Nors buvau gerokai ikales kaip mat prasiblaiviau. Dar neesu ant tiek bukas, kad palikciau atidarytas dureles ir nepastebejas iseiciau. Kamera jau buvo uzgesusi, tai greitai ikroviau ir pradejau ziureti ka uzfiksavo. Ziurejau gal pirmas 30 minuciu ir nieko. Supratau, kad reikia skambinti savo draugui (apie 7val.) kuris truputeli nusimano technikoje ir pns. Taigi paskambinau jam jis man pasake, kad atvaziuociau pas ji perziureti irasa kompiuteryje, nes taip greiciau.

 

Turiu pripazinti, kad tuo metu tikriausiai del adrenalino visiskai nejutau nei alkoholio, nei nuovargio. Nes visai kita yra pamatyti o ne tik girdeti. Taigi mazdaug uz 20 minuciu jau buvau draugo bute ir pradejome ziureti. Nustateme kad vaizdas begtu greiciau.

 

Mazdaug po 5 val irasytos medziagos pamateme tai nuo ko as buvau tiesiog sokiruotas! Tikriausiai ne tik as bet ir mano draugas kuris sedejo gal 5 minutes ir nieko nesake. Tiesiog buvau soke! Atsiprasau, kad gal nerysliai rasau, bet patikekite manimi po tokio vaizdelio nelabai smegenis gali sudelioti informacija. Ka tik sukuriau savo ankteta youtube ir ikeliau irasa.


 

Kai anksciau nebijodavau netgi ieiti i virtuve kai girdedavau garsus, tai dabar netgi nesinori nakvoti savo bute. Cia tiesiog man truksta zodziu. Nezinau net ir ka galvoti. Jeigu jis, ji ar jie gali taip judinti daiktus tai gal ir mane viena karta uzmus kokia uzkritusi lempa? Nes rimtai pagalvojus taigi visiskai imanoma! Man 26 metai, tikrai turiu daugiau uzsiemimo negu specialiai daryti tokias nesamones, todel jeigu kazkas nepatikes ar sakys kad cia kazkoks video montazas tai is karto sakau man jusu nuomone yra nesvarbi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Siandien tikrai pas save nenakvosiu, arba jeigu ir nakvosiu tai prisikvietes draugu. Jeigu kas nors buvo susidures su panasia situacija ir issprendes tai prasyciau parasyti komentaruose arba i anomalija.lt redakcijai ji manau pades jums susisiekti su manimi.

 

Nikolajus.

Pirmą ir antrą Nikolajaus laišką galite rasti čia: https://anomalija.lt/category/straipsniai/skaitytoju-informacija/.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
43 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

aš dar pamenu kai buvo seses pas mane i svečius ir buvo vakaras sese buvo per spintos ir girdėjau garsa moters bet tyliai pasakė ateik pas mane bet aš visa ta laika mačiau savo sese ir tai ne ji sakė o kažkas kitas

minas

reikėtų išsikraustti iš šio namo

Mobtechpd

Geriau keist gyvenimo būdą ir tada galėsit gyvent kad ir kapinėse, jūsų niekaip emociškai nepaveiks

Duobkasys

tai klastote:) nes girdisi pasaliniai garsai.garsu analize parode,kad tai garsai kurie yra skleidziami darant trumpa staigu veiksma,,,,,shame on you,shame on you :)

(ne)tikintis

tikiu vaiduokliais ir panasiais reiskiniais,bet tame video su tv pulteliu….kazkoks valas matosi tempiamas:) fake

ANTIFALSIFIKATAS

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SSlb7fT6CIQ#t=58s

Žiūrėkit į sofos apatinę dalį, pamatysit valą.

Šitas tipas kuria klastotęs, nes yra nevykėlis.

Kristina

Nezinau ka sakyt.gali buti klastote,nors kas ten zino.Kai man buvo 12 metu,namuose taip pat dedavosi panasus dalykai(o gal tik mano galvoje).Vaizdu nematydavau,taciau girdedavau virtuveje besidarinejancias spinteliu dureles,indu zvangejima tarsi ten kazkas seimininkautu,o nuejus i virtuve apsiramindavo,nutildavo,girdedavau zingsnius,gilu ir garsu kvepavima kambaryje,vejo bangas ir visada atrode,kad kazkas megaujasi tuo,kad mirtinai bijau,kazkam malonu,kad as is baimes vos pajudet galejau,atrode,kad kazkas kiaurai mano vidu mato ir kuo as labiau itampoje ir siaube tuo tam kazkam maloniau.Turejom suni,kai prasidejo visos sios siaubo kasdienybes suo tapo neguvus,susisukes po stalu,drebantis.Kai namo is darbo grisdavo mama visi tie garsai lyg nebuve dingdavo,tad nelabai kam irodysi,kad tikrai girdisi… Skaityti daugiau »

Nesvarbu

Aš tai pamenu kai buvo 12 ar 14 metu ir sėdejau kambary brolis per pc o sese ant lovos su mama kalbėjo o aš sėdejau nebuvo ka veikti ir po keliu minučiu man buvo ausyse zvimbėjo ir po keliu minučiu išgirdau pagiežos balsa ir truputi išsigandau ir tada paklausiau savo mamos ar girdėjo pasakė kad ne sake tu prisižiuri siaubo filmus tai ir vaidėnasi ir pasake nesamone na daugiau nieko nesakiau bet tas zvimbesis nesiliove ir vis girdėjau pagiežos balsa bet toks jausmas kad pas mane ateina pagieža bet iš pradžiu buvo prie už užuolaidos pajudino ir puikiai mačiau kad… Skaityti daugiau »

Mobtechpd

Šiaip logika tokia, jūs bijot o dvasios visada maitinasi baime ir kitom emocijom, grįžta mama kuri kogero emociškai stipri ir tada jūs nebebijot ir nieks nebesidaro, supraskit fiziškai dvasios nelabai gali jums pakenkti, jų taikinys jūsų protas ir emocijos, tokiu atveju namus reikia užfloodint pozityvu, paveikslėliais su ramiais gamtos vaizdas arba šventųjų paveikslais, per kompą visą parą leist mantras arba kitą sakralinę muziką, jokio tv jokio radijo, jokių siaubekų ir kriminalų,alkoholio ne tik kad nevartot bet ir nelaikyt net namuose butelių- supraskit nuo jų eina tokia energija traukianti parazitinį anapusinį pasaulį, jei išeina net mėsos nebevalgyti- ji turi prievartos spauda… Skaityti daugiau »

Mobtechpd

“Buvau gerokai įkalęs”- taip lengva prisitraukti dvasniukus, reikėtų išvis nevartot ir mėsos net nebevalgyt supraskit užgėręs tampat pažeidžiamas ir jūsų apsauginis laukas kiauras pažiūrėkit youtube anantara das dvasios tarp mūsų visas dalis

lina

cia kaip koks dureliu orkestras:D o jei rimtai, tai pabandyk grindis, kitus pavirsius miltais pabarstyt, gal kokie pedsakai matysis

ewas

jei dar turi sita problema nikolajau, parasyk uleee@micro.lt

Sekmes tau

Parapsichologas Vladimiras Azanovas
Tel. nr.: (8-5) 2 48 03 58
Mob. tel. nr.: +370 685 386 37
S.Stanevčiaus g. 100-18, Vilnius

algis

Na,tokio dalyko dar nemaciau,nors esu girdejes visokiausiu pasakojimu ir pan. Na,nepavyzdziu tau Nikolajau,tikrai tavo bute gyvena arba dvasia arba bildukai–naminukai!!!

Taip pat skaitykite