Levitacija

Levituoti – reiškia pakilti ir sklandyti ore. Tai laikoma neįprastu reiškiniu, jei atsitinka žmogui ar daiktams. Pakilti be jokių priemonių – prieštarauja gravitacijos dėsniams. Daugelis pasakytų, jog, nenaudojant specialių triukų to neįmanoma padaryti. Jau tūkstančius metų šventieji vyrai ir moterys – budistai, musulmonai, krikščionys ir šamanai bei kiti mistikai – rodos, tai pasiekė, o psichologijos mokslas atskleidė, kas dar turi būti paaiškinta.

 

Dvasinės būsenos

 

XVI amžiuje šv. Teresė Avilietė savo autobiografijoje rašė, kad tikėjimo ekstazės momentais ji negalėdavo pasipriešinti savo atsiplėšimui nuo grindų. Ji bandė tam priešintis, nenorėdama atrodyti kitokia nei visos jos ordino seserys.

 

XVII amžiuje šv. Juozapas Kupertietis dažnai ir nesąmoningai levituodavo. Kartą jis pakilo popiežiaus Urbono VIII akivaizdoje.

 

Kiekvienu minėtu atveju, tiap pad Sabajo Pulavaro ir Danielio Danglaso Hjūmo, buvo aišku, kad šie žmonės tuo momentu būdavo ypatingos dvasinės būsenos.

 

Žymusis ponas D.Hjūmas

 

Danielis Danglasas Hjūmas buvo žymiausias levituotojas ir mediumas. Daug keliavęs po Ameriką ir Europą, jis vaidino imperatoriui Napoleonui III, Prūsijos karaliui ir Rusijos carui. Ne visur jis buvo sutinkamas palankiai – 1864 metais buvo apkaltintas raganavimu ir išvarytas iš Romos.
Jis buvo atidžiai stebimas ne tik skeptikų ir mokslininkų, bet ir fokusininkų bei scenos magų. Atrodė, jog jis gali pakelti stalus, kėdes ir save patį. Kartą mažame prašmatniame kambaryje liudininkų akyse jis pakilo į orą, išskrido pro trečio aukšto langą ir vėl gryžo atgal pro kitą. Niekas nerado jokių sukčiavimo požymių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Magnetinė levitacija

 

Magnetinė levitacija pasiekiama tada, kai stipri magnetinė jėga įveikia gravitacinę jėgą. Daiktai gali būti pakelti į orą, jei pakankamo stiprumo dvipoliai magnetai yra padedami ten, kur jie turi sukurti magnetinį lauką aplink daiktus. Taip mokslininkai pakėlė į orą monetas ir kristalo gabalėlius. Be abėjo, įmanoma pasiekti dar daugiau, nes, pavyzdžiui, Kinijoje, pritaikius “Maglev” sistemą, traukiniai važiuoja ant magnetinių oro pagalvių.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Įmanoma

>> prieštarauja gravitacijos dėsniams.

– tačiau neprieštarauja “energijos tvermės dėsniui”, tai reiškia įmanoma.

paprika [aitrioji]

sepnuose daznai kazkas panasaus nutinka ir gana daznai.. kartais galvodavau, kad kokia liga bus uzklupus.. bet paskui emiau tuo megautis, kazkokiu budu ateina supratimas, jog tai sapnas ir as galiu skrist kur tik noriu.. bet ar tai samoningas sapnavimas, nezinau. kartais bandau pasokt nuo zemes, bet nepavyksta pakilt, kad ir kaip to noriu, o kartais -tiesiog be jokiu pastangu imu sklandyt [zinoma tai tik sapne].. karta kilo mintis, kai susapnuosiu kazka panasaus, nuskrist pas viena pazistama [gal koks 10km gyvena nuo mano namu].. sapnas toks aplanke vos po poros dienu ir as prisiminiau savo ketinima. deja nepavyko- kazkoks balsas pasake… Skaityti daugiau »

Asilai jus

Kietai….maciau video….iateiK

to xxl

ne del siusiojimo ji levituoja :D

XXL

Mano varpa levituoja rytais kai sisiot noriu.

Taip pat skaitykite