Ko reikia sėkmingam astraliniam skrydžiui?

Laikydamiesi visų saugumo priemonių, patogiai įsitaisykite krėsle. Stenkitės nesukryžiuoti kojų bei rankų. Šią sąlygą būtinai įsidėmėkite, nes sukryžiuotos galūnės trukdo astraliniam išėjimui. Nurodykite sau, kad tuoj pat po to, kai atsipalaiduosite, jus paliksite fizinį kūną ir leisitės į kelionę. Susikoncentruokite į tai ir kartokite sau kaip mantrą dvi minutes.

 

Dabar suformuluokite tikslą. Pirmam kartui nekelkite sau sudėtingo uždavinio, užteks šiek tiek paskraidyti po kambarį. Prisiminkite, kad pirmojo išėjimo metu nerekomenduojama palikti kambario. Visiškai atsipalaidavę susikoncentruokite į kvėpavimą.

 

Kvėpavimas turi būti gilus, lengvas ir ritmingas. Įsisąmoninkite fizinį kūną, supančią aplinką ir pašalinius garsus. Sukoncentruokite dėmesį į vidinį “aš”, kuris turi būti ramus, bet susikaupęs. Neįsitempkite, pasistenkite palikti savo fizinį kūną. Šiuo momentu protas turi būti atsipalaidavęs ir tuo pačiu nusiteikęs palikti fizinį kūną.

 

Nukreipkite dėmesį į kaktos sritį, tai yra vieta, kur vyksta išėjimas. Kai jūs tai pasieksite, jūs galite pajusti skrydį ir keistas vibracijas. Veido odoje galite pajusti kutenimą kaip nuo garų. Kada vienas iš šių požymių taps ryškus, atsiduokite kylančiam srautui ir pakilkite virš fizinio kūno.

 

Gali būti, kad net pirmas astralinis bandymas vyks lengvai ir natūraliai. Iš kitos pusės, neverta nusiminti, jeigu reikės atlikti dar kelis bandymus. Pagrindinė kliūtis pradedantiesiems – kylantis vidinis išgąstis, kuris pajuntamas atsiradus panirimo ar skrydžio pojūčiui. Tuo momentu pasąmonė paklūsta baimės jausmui prieš nežinomybę ir sugrįžta atgal į fizinį kūną. Kritimo jausmas – geras ženklas, daugelis žmonių tai patyrė prieš užmigdami. Nesibaiminkite, o mėgaukitės šiuo jausmu. Bet koks vidinis pasipriešinimas ar įtampa tuoj pat sugrąžins jus atgal.

 

*Pirmas bandymas visuomet susijęs su tam tikrais sunkumais. Geriausias patarimas: sukoncentruokite dėmesį į kvėpavimą ir paprasčiausiai norėkite palikti kūną. Vieniems tai pavyksta per kelias sekundes, kitiems prireikia keleto minučių. Nenusiminkite jei nepasiseks. Kartais
gali prireikti pusės metų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmą kartą atsisėdus už automobilio vairo atrodo – jį bus sunku vairuoti. Tačiau mokydamiesi įgauname reikalingus įgūdžius ir automobilį valdome automatiškai. Išėjimas iš astralo – tai procesas, kuris taip pat reikalauja tam tikro meistriškumo, ir mokymosi laikas priklauso nuo kiekvieno žmogaus savybių.

 

Jei nepasiseks, pamėginkite kitą dieną pakartoti bandymą. Jei jums pasisekė ir jūs sklandote virš fizinio kūno, atkreipkite į jį dėmesį, kaip jis ramiai atrodo. Mintimis įsakykite skraidyti kambaryje: iš pradžių iš vieno kampo į kitą, vėliau palieskite sienas, daiktus. Astralas paklus jūsų norui. Sienos ar daiktai gali pasirodyti kieti ar minkšti, priklausomai nuo to, kokio tvirtumo yra jūsų astralinis antrininkas. Viena ranka pamėginkite save paliesti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Astralinėje būsenoje jūsų kūnas gali pasirodyti minkštas arba kietas. Paeiliui ištirkite visus savo kambario kampus ir įsitikinsite, kad galite keliauti erdvėje. Baigdami skrydį įsivaizduokite, kad sugrįžtate į fizinį kūną. Sugrįžimas gali būti lengvas ir ramus, tačiau kartais jis įvyksta staigiai ir netikėtai, panašiai kaip leidžiantis parašiutu. Tačiau po trumpo skrydžio kambaryje taip neatsitinka. Stenkitės išvengti nemalonių jausmų grįždami. Svarbiausia – neskubėkite.

 

Kartais grįžimas įvyksta nevalingai. Sugrįžę vieną ar dvi minutes nejudėkite. Ši sąlyga būtina, ypač kai sugrįžimas įvyksta spontaniškai. Prisiminkite, ką matėte astralinėje būsenoje ir pradėkite grįžti į save skaičiuodami nuo vieno iki penkių. Atmerkite akis ir išsitieskite. Atsikėlę užrašykite savo įspūdžius. Tai padės kitai kelionei.

 

Patyrus astralinę kelionę, ją vėl norisi pakartoti. Neskubėkite. Vėl galite keliauti ne anksčiau nei po paros, nes išėjimo metu sunaudojama daug energijos, ir reikia laiko atstatyti dvasines ir fizines jėgas. Kai išėjimas taps jums įprastas, galite tai daryti kasdien. Pirmaisiais bandymais stenkitės neapsunkinti savo psichikos. Pertrauka tarp skrydžių reikalinga ir tam, kad apmąstytumėte tai, kas įvyko. Stenkitės nepasakoti kiekvienam savo įspūdžių, nes vieni džiaugsis, kiti žiūrės skeptiškai, treti nesupras. Puiku, jei savo astralines keliones galite aptarti su vienminčiais.

 

Išnagrinėję savo pirmąją astralinę kelionę, kitą dieną galite drąsiai atlikti antrą bandymą. Antras bandymas gali baigtis nesėkmingai, jeigu neskirsite daug dėmesio atsipalaidavimui. Paprastai antras bandymas būna lengvesnis nei pilnas. Išnyks nesąmoninga baimė dėl nežinomybės, ir lauksite naujų įspūdžių.

 

Kai atsipalaiduosite, įsivaizduokite, kad nugrimzdote į visišką tuštumą. Jūs iš karto paliksite kūną ir sklandysite metro aukštyje virš jo. Apsidairę galite palikti savo kambarį. Išeiti iš patalpos galima įprastu būdu – per duris ar langą. Žinoma, galima pereiti kiaurai sieną, tai priklauso nuo jūsų astralinio kūno sudėties.

 

Pamėginkite tris persikėlimo būdus. Pirmas būdas vyksta greičiu, kuris tolygus ėjimui pėsčiomis. Antras būdas vadinamas “tarpiniu greičiu”, kuris atitinka mašinos ar traukinio greitį. Keliaujant tokiu būdu galima pastebėti gamtovaizdį. Trečiasis “kosminis” greitis akimirksniu perkelia dideliu atstumu.

 

Pabandykite pavaikščioti aplink savo namą. Paskui galite užsukti į svečius pas draugus. Neturi reikšmės, kur jie gyvena – kaimyniniame name ar kitoje pasaulio pusėje. Tiesiog įsivaizduokite save tame kambaryje ir akimirksniu ten atsidursite. Apsidairykite aplinkui ir patikrinkite, ką veikia draugas. Paskraidykite po kambarį ir tyrinėkite aplinką. Pabuvę svečiuose, įsivaizduokite save kambaryje, kur yra jūsų fizinis kūnas ir mintimis grįžkite. Suskaičiavę nuo vieno iki penkių atmerkite akis ir pasitempkite. Užrašykite tai, ką patyrėte. Paskambinkite draugui ir palyginkite savo astralinius įspūdžius su tikrove. Gali atsitikti taip, kad jus pastebėjo kaip šviesos blykstelėjimus ar tiesiog pajuto šalia. Užrašykite jo įspūdžius.

 

Iš pradžių aplankykite kuo daugiau vietų. Prisiminkite, jog jus galite atsidurti reikiamoje vietoje tuoj pat, vos apie tai pagalvosite. Naujokams lengviau mintimis sukurti žinomų vietų vaizdus. Tad jeigu norite keliauti į nežinomą vietą, pasistenkite iš anksto kuo daugiau apie tai sužinoti iš knygų ar fotografijų. Tai palengvins jūsų kelionę.

 

Pabaigiant norisi tikėti, kad jus gavote pakankamai daug informacijos apie astralinę kelionę. Išėjimo iš fizinio kūno būdų yra labai daug. Pavyzdžiui, meditacija; siūbavimo metodas; prancūziškas metodas; viesulo; valios, savitaigos, hipnozės, sapnų ir kt. metodai. Išmokę keliauti astrale jus suprasite, kad tai padeda tobulinti žmogaus ekstrasensines savybes. Gali sustiprėti jūsų intuicija ir kitos vidinės savybės. Jūs pamiršite, kas yra stresas ir galėsite valdyti bet kokią situaciją savo gyvenime. Tai prailgins jūsų gyvenimą.

Jūs pamiršite, kas yra mirties baimė, nes mirtis – tai ne kas kita, kaip paskutinė astralinė kelionė į kitus pasaulius. Labai sustiprės Jūsų asmeninės savybės: dvasingumas, intelektas, psichinis jautrumas. Jūsų santykiai su aplinkiniu pasauliu taps harmoningesni, o gyvenimas turtingesnis. Visa tai neįvyks iš karto. Reikia ištvermės ir laiko. Neįsitempkite ir leiskite, kad tai įvyktų. Vadovaudamiesi šiuo principu jūs tobulėsite, įgysite patirties.

 

Autorius: Sergejus Azanovas – parapsichologas

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
įdomu

Sveiki, gal galit pasakyti ar įmanoma nusikelti tenai kur jau esi buvęs? Ir būti tenai ne vieną dieną, o diena po dienos keisti? nu nemoku paaiškinti :D

Verona

Įmanoma viskas..

aakona

Galit man paaiskinti, kodel man neiseina pakilti nuo kuno? as bunu pilnai atsipalaidavus jauciu tas vibracijas netgi nusiprausiau tuo suriu vandeniu jauciu nora pakilti nuo kuno kartoju tuos dalykus galvoje be to nebijau pakilti ir vistiek neiseina ;/

zalia.arbata

Išjunk emocijas. Turi jausti visišką ramybę, tokią, lyg iš vis neegzistuotum. Kūnas taip pat turi būt VISIŠKAI atpalaiduotas.

Saule

Mani niekados negirdejai apie astralinius skrydzius? ;o Mazai ta tematika duomiesi, paskaityk daugiau apie OOBE, LD ;)

Manis

Wow,kazin cia tiesa?

Taip pat skaitykite