„Kiaulių gripo“ virusą sukūrė farmacininkų kartelis

Sensacingi ir netgi šokiruojantys JAV sveikatos apsaugos ir produktų eksperto Leonardo Gorovico (Leonard Horowitz) teiginiai netruko paplisti po internetą, tiesa, išvengiant pagrindinių naujienų portalų. Kiek šiuose žodžiuose tiesos, kiek eilinės sąmokslo teorijos, nesiimame spręsti, tiesiog toliau pateiksime internetu prieinamą informaciją apie mokslininko Leonardo Gorovico po priesaikos pasakytą kalbą FTB juristams.

 

Reikia pažymėti, jog pati mintis, kad kiaulių gripo virusas H1N1 buvo sukurtas laboratorijoje, nėra nei nauja, nei labai stebinanti – apie tai jau užsiminė skirtingų pasaulio šalių mokslininkai.

 

Vis dėl to žymaus Amerikos sveikatos apsaugos produktų eksperto daktaro Leonardo Gorovico nelegalios farmacijos industrijos veiklos tyrimas, atliekamas kartu su žurnalistė Šeri Kein, žengė dar toliau – paskelbti rezultatai ne tik bando pagrįsti laboratorinę viruso versija, bet tai dar įvardija kaip piktybinį aktą bei paviešina visą globalinio sąmokslo dalyvių sąrašą. Kuris tikrai pakankamai įspūdingas ir vertas daugelio sąmokslo teorijų.

 

Tyrimo rezultatai buvo paskelbti FTB būstinėje vykusiame susitikime su teisininkais. Norėdamas, jog ši žinia pasklistų po visą pasaulį, Leonardo Gorovicas paviešino savo kalbą bei oficialius dokumentus, kurie liudija apie tai, kad privataus globaliojo biotechnologijų „tresto“ savininkai stovi už visko, ką jūs bet kada girdėjote apie pandeminį gripo virusą, įskaitant ir jo kilmę, ir taip vadinamą profilaktinę vakcinaciją.

 

Šie dokumentai, perduoti FTB juristams, yra kaltinantis liudijimas valdžią turintiems pramonininkams, kurie veikė „Niujorko Partnerystės“ rėmuose ir stovi už pandemijos sukūrimo, panikos kėlimo ir dezinformacijos per žiniasklaidą platinimo, pasiruošimą ir oficialią vakcinacijos reklaminę kampaniją, kuri buvo vykdoma praktiškai visur, pradedant prekybos centrais ir baigiant poliklinikomis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kas gi galėjo sukurti tokio lygio pasaulinį sąmokslą? Leonardo Gorovicas pagrindiniu idėjos autoriumi ir įgyvendintoju įvardija Deividą Rokfelerį, kurio pavardė ir taip jau figūruoja daugumoje pasaulinio lygio sąmokslų.

 

„Rokfelerio trestas, kuriame dalyvauja ir eilė galingiausių Volstryto partnerių, įskaitant tokius, kaip media-magnatą Rupertą Merdoką, Mortoną Cukermaną, Tomą Glouserį, o taip pat buvusį Niujorko Federalinio Rezervų Banko direktorių tarybos pirmininką Džerį Sprejerį, kaltinami ruošę ir suplanavę globalųjį genocidą“, – FTB būstinėje kalbėjo Gorovicas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Šis trestas kontroliuoja globalius biotechnologinius tyrimus ir technologijas“. Tyrėjų nuomone, komercinę sveikatos apsaugą irgi praktiškai valdo jis, įskaitant ir beveik visišką žiniasklaidos pavaldumą, kuri naudojama šio nusikalstamo kartelio produkcijos ir paslaugų propagandai ir reklamavimui. „Šis trestas taip pat daro įtaką gamtinių ir farmakologinių preparatų rinkos reguliavimui, pagrinde naudodamas media-koncernų jėgas formuojant visuomenės nuomonę ir rinkodarą“. – sako daktaras Gorovicas.

 

Tarp sensacingiausių Gorovico ir Kein tyrimo atradimų – pateikti dokumentai, neva įrodantys Silverstein Properties Inc. vadovo Larri Silversteino ryšį su rugsėjo 11 d. teroristinės atakos organizavimu ir farmacijos kartelio geopolitine ir ekonomine veikla, kurios tikslas – mažinti gyventojų skaičių. Pranešime tvirtinama, jog Laris Silversteinas, buvęs Pasaulinio Prekybos Centro Niujorke nuomotojas, davęs sutikimą dviejų jo pastatų detonacijai, yra pagrindinis bylos „9-11 Truth“ įtariamasis. Šiuo metu Silversteinas yra biotechnologiniam trestui, kurį įkūrė Deividas Rokfeleris, skirtų patalpų bendrasavininkis ir nuomotojas.

 

„Jeigu šitie žmonės išsisuko nuo atsakomybės po daugiau negu trijų tūkstančių žmonių per 8 sekundes sunaikinimo 2001 metų rugsėjo 9 dieną, tai jie pilnai gali mėginti sunaikinti milijonus ar netgi milijardus žmonių visame pasaulyje, paskleisdami kompleksinę kiaulių gripo pandemiją,“- komentuoja savo liudijimą daktaras Gorovicas. „Aš meldžiuosi, kad mano atskleisti faktai padėtų išgelbėti milijonus gyvybių ir aktyvistams padėtų prisibelsti prie Barako Obamos, reikalaujant šių nusikaltimų prieš žmoniją teisinio tyrimo“.

 

„Kada aš paskutinį kartą buvau susisiekęs su FTB, tai perspėjau apie artėjantį Sibiro opos protrūkį dar prieš savaitę iki to laiko, kai apie pirmuosius atvejus paskelbė spauda“,- sako daktaras Gorovicas. „Tačiau jie sureagavo tik po 6 mėnesių. Šį kartą aš perspėju Teisėsaugą prieš mėnesį iki prasidedant pačiam baisiausiam genocidui per visą istoriją. Aš meldžiuosi, kad jie imtų nagrinėti mano pateiktus faktus ir pradėtų nuoseklų tyrimą ir gautų teismo nutartį apie masinės vakcinacijos prieš kiaulių gripą nutraukimą“.

 

Tikėdamas beprecedentine šių duomenų kilme ir svarba, daktaras Gorovicas davė oficialius raštiškus parodymus oficialiai prisiekdamas, tam, kad kiti aktyvistai išplatintų šią informaciją ir perspėtų viso pasaulio valstybių vyriausybes, kad būtų sustabdyta masinė vakcinacija ir kiti netaptų nusikaltimo prieš žmoniją bendrininkais.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Liepa

Kodėl nėra nurodomas publikacijų pirminis šaltinis?

Zinotojas

Kiauliu gripas, agurku infekcijos ir t.t. cia jau senai yra zinoma jog kazkas is to tiesiog gerai pelnosi.

Taip pat skaitykite