Storiausi žmonės pasaulyje

Carol Yager (didžiausias svoris 727 kg)

 

Jos didžiausias svoris siekė 727 kg. Ji taip pat buvo žinoma, kaip greičiausiai prarandanti svorį natūraliomis priemonėmis. Carol Yager prarado 521 kg tik per tris mėnesius. Jos oda buvo išskaidyta dėl bakterinės infekcijos, todėl ji buvo paguldyta į Hurley medicinos centrą.

 

Ji praleido ten likusį laiką iki savo mirties. Carol Yager negalėjo stovėti ar vaikščioti, nes jos raumenys buvo nepakankamai stiprūs. Ji mirė 34. Pagrindinės priežastys, dėl jos mirties, buvo inkstų funkcijos nepakankamumas, daugelio organų nepakankamumas ir patologinis nutukimas.

 

Jon Brower Minnoch (didžiausias svoris 635 kg)

 

Panašiai kaip ir Carol Yager, Jon Brower taip pat turėjo antsvorį nuo vaikystės. 12 metų jo svoris buvo 132 kg. Jis vedęs Jeannette, normalaus svorio moterį ir turėjo du sūnus. Minnoch buvo paguldytas į ligoninę už 16 mėnesių, kai jis prarado 419 kg, bet po to, svoriui kritus, jo svoris padvigubėjo. Jis nebegalėjo numesti svorio, bandė daug dietų, ir mirė rugsėjo 10, 1983, būdamas 42.

 

Manuel Uribe (597 kg)

 

Kaip ir kiti sunkieji žmonės, Manuel Uribe, taip pat gyveno sunkų gyvenimą. Jis praleido 9 metus lovoje 2001-2009. Net susituoke jis su žmona Claudia, spalio 10, 2008, lovoje. Savo vestuvių dieną, kalbėjo garsiai ir aiškiai, kad visi antsvorį turintys žmonės išdrįstų sau pasakyti “Aš esu įrodymas, kad galite rasti meilę, bet kokiomis aplinkybėmis. Turiu žmoną, kuri sukurs naują šeimą ir gyvensiu laimingą gyvenimą, nors esu kitoks “.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Walter Hudson (544 kg)

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ketvirtas sunkiausias pasaulio žmogus gimė Brukline, Niujorke. Walter pasiekė antsvorio ribą, kai jis buvo ne didesnis už savo kambario duris. Gelbėjimo komanda turėjo nugriauti sieną, kad paimtų jį iš namų. Jis mėgo valgyti, kartą jis pasakė, cituoju “Aš valgau ir mėgaujuosi tuo”. Nors jis paskelbė apie savo vestuvių planus, tačiau tai išliko tik jo svajonė. Jis mirė po kelių savaičių.

 

Rosalie Bradford (544 kg)

 

Rosalie Bradford labai mėgo maistą nuo vaikystės. Kaip ir visi kiti svorio gigantai, ji įgijo svorio vaikystėje. 14 metų jos svoris buvo 92 kg, 15 metų 140 kg. Rosalie buvo vedusi ir turėjo vieną sūnų. Po vedybų, ji daugiausia laiko praleido savo namuose ir tai padėjo jai įgauti daugiau masės. Visa tai labai ją depresavo ir ji bandė nužudyti antsvorį naudodama daug nuskausminamųjų. Jos masė galiausiai sumažėjo iki 136 kg. Ji mirė lapkričio 29 d. 2006 m. 63 metų amžiaus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

tai tik labai nelaimingi zmones….

Roos

Jiems kas tai su galvom negerai,kad tiek est

Padla

Welcome! It’s USA and JAV!

CNN

Kuo skiresi USA ir JAV? (neskaitant kad vienas en kalba kitas LT reiskia ta paty)

Indigo

,,Gyvenimas per trumpas laikytis dietu”- pasake Carol Yager (didžiausias svoris 727 kg)

monika

Kad ir zino, jog jei daug valgys-numirs, jie vistiek valgo. nu nesuprasi…

vaida

Mego valguti ir tuo megavosi, fui, bjauru

aaa

beveik visi storuliai – amerikiečiai. Pirmyn USA!

lijana

faina labai

Vytautas

Na ir aišku pats sąrašas nėra korektiškas: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_heaviest_people

Vytautas

“Carol Yager prarado 521 kg tik per tris mėnesius”
Autoriui reikia atskirti svarus nuo kilogramų….

Taip pat skaitykite