Moteriai 18 metų iš kūno lenda metalinės vielos

Noorsyaidah, moteris iš Indonezijos, tvirtinanti jog metalinės vielos auga iš jos kūno jau 18 metų.

 

Šiuo metu tai stulbinanti naujiena Indonezijoje. Metalo vielos apie 10-20 cm ilgio auga iš moters kūno! Skeptikai iš pradžių manė, kad tai turi buti jos pačios virtuoziškai daromi pokštai. Gydytojai turėjo ir kitų teorijų, bet neturėjo jokių moksliškų ar medicininių paaiškinimų.

 

Moteris turėjo šia problemą 17 metų ir tik dabar buvo ištirta Sveikatos apsaugos ministerijos. Pirminėse konsultacijose su daugiau daktarų ir specialistų nustatė, kad vielos yra taip pat ir jos kūno viduje. Šiuo metu nebuvo jokio dabartinės medicinos paaiškinimo ar tokio pasitaikiusio atvejo. Vadinasi yra tik vienas paaiškinimas, tai magija.

 

Jos vardas yra Noorsyaidah. 40-ties metų vaikų darželio pedagogė iš Sangatta miestelio, Rytų Kutajuje. Jos pirmieji simptomai pradėjo matytis 1991 metais. Metalo vielų išaugos iš krutinės ir pilvo. Tada (kaip ir dabar) nebuvo jokio logiško paaiškinimo.

 

Per pirmą savaitę vielos nukrito nuo kūno. Po mėnesio jos išaugo vėl ir nuo to laiko naujos nepageidaujamos ataugos nebenukrito. Jos nenustojo augti!

 

Viena iš jos seserų sakė, kad ji bandė padėti, apipjaustydama vielas. Deja, kai sesuo bandė jas trumpinti, jos atsitraukė, tarytum bandydamos slėptis, o vėliau išdygo kitoje Noorsyaidah kūno dalyje.

 

Buvo tik 4 medicinos specialistai žiūrintys į šį klausimą rimtai ir bandė taikyti įvairius gydymo kursus. Tačiau gydytojai nepajėgė išsiaiškinti, kas tiksliai vyksta su ja. Jie paėme jos skrandžio nuotrauką ir nustatė, kad yra daugiau nei 40 metalinių vielų jos viduje, ir kai kurios iš jų veržiasi lauk pro jos odą. Ji atrodo kaip gyvas fenomenas.

 

Vielos gali judėti ir keisti vietą, savomis jėgomis. Taigi, gydytojai yra priversti naudotis rentgenu, kad nustatyti tikslią vielų padėtį. Vielos išlindusios lauk, bet kraujo užkrėtimo simptomų nėra. Moteriškė pastoviai skundžiasi, kad jaučianti lyg kažkas badytų ją adatomis iš vidaus.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
as

Šiuo metu nebuvo jokio dabartinės medicinos paaiškinimo ar tokio pasitaikiusio atvejo. Vadinasi yra tik vienas paaiškinimas, tai magija. Tai bent zmoniu mastymas ;D hipotezes kokias keltu, ne! Magija cia! :D zinau tai tikrai rimta, bet tikrai ne magija. Gal vielu buvo prisivalgius, o gal… JOS ORGANIZMAS GAMINA METALA, O PASKUI VIELU PAVIDALU ISLEIDZIA I ISORE, T.Y. JI MOTERIS SERGA NIEKADA DAR NEATRASTA LIGA???!!! :OOOOOO

REDdog

Kaip sakoma kad Dievo keliai nežinomi…
Tik čia metalo keliai nežinomi…

mimi

Apie labai panašų atvejį skaičiau, skaitydama apie Jurodivus… Ten lygiai taip pat buvo moteris, su kuria darėsi akivaizdžiai išoriškai matomi ir jai pačiai žiaurius kentėjimus keliantys dalykai. Tai moteriai niekas negalėjo padėti ir nepadėjo, išskyrus vieną jurodivą, kuris Dievo vardu iškrapštė iš jos piktąsias dvasias. O tiesiog panašių atvejų t.y. atvejų, kur medicina yra bejėgė, nes jokie medikai neatranda jokių -nei fizinių, nei psichinių – ligų ir problemų yra nemažai. Tokie atvejai gerai žinomi egzorcistams, nes jiems labai dažnai tenka susidurti su velniu ir melstis už jo kankinamus žmones, prašant Dievo pagalbos ir su Jo pagalba varyti velnius lauk. Kas… Skaityti daugiau »

Monika

Pala pala pala… Metalinės vielos. Gal jos ne metalinės? Būūūū… Naujieji gyviai, kurie lenda iš kūno. Na, šiaip tai bjauru. Bet gal ta moteris pati nejausdama tų vielų prisivalgo?

elinela

siaubas jus pagalvokit jei jums taip butu… :o

magma

Tai stai is kur Sleeperiai atsiranda :)

Ozito

daug vargo jai, ir žaibuojant nevaikščiok ir su rūdžių surišėju tepk, kad nerūdytu, o kaip visa tai aerouoste paaiškint kai pro metalo detektorių eini ?

nuomone

eziukas:) parodykit rentgena…

katema

O-M-G-!

Xma

Nu šakės x menai

Taip pat skaitykite