Mus nuodija Vietnamo karo laiku metodais?

Agent Orange – toks pavadinimas buvo duotas herbicidui (cheminės medžiagos skirtos piktžolėms naikinti), kurį 1962 metais, Vietnamo karo metu, Jungtinės Amerikos Valstijos purškė ant Laoso, Vietnamo ir Kambodžos teritorijų miškų.

 

Rodos visai nekalta medžiaga, turėjo tiesiog padėti JAV kareiviams pastebėti miškuose pasislėpusius karo kovotojus, nes herbicidu nupurkšti medžiai numesdavo lapus. Tačiau ši iš pažiuros visai nekenkianti žmonems medžiaga sukėlė negrįžtamų padarinių.

 

Herbicidas buvo pavadintas dėl oranžinės spalvos, kuriose šią medžiagą gabeno lėktuvai. Oranžinė medžiaga reiškia tai, kad karas, faktiškai pasibaigęs prieš keturiasdešimt metų, kai kuriems nesibaigs niekada.

 

Medžiaga pakenkė beveik penkiems milijonams Vietnamo gyventojų, sukėlė beveik pusę milijono mirčių, organizmo mutacijų, vėžinių susirgimų, daugiau nei pusė milijono vaikų gimė išsigimę. Vieni yra akli ir protiškai atsilike, kiti – kurti arba akli, treti turi stuburo sutrikimų.

 

Šokiruojancias nuotraukas Anomalija.lt skaitytotojai gali pamatyti mūsų Media Rubrikoje.

 

Kodėl Anomalija.lt palietė šią temą? Jeigu prisimenate, mes jau rašėme apie chemtrails, todėl norėjome Jus informuoti, kad panašus žmoniu naikinimo irankiai jau buvo naudojami seniau. Chemtrails teoriju yra tikrai nemažai, tačiau neabejojama, kad pagrindinis tikslas yra žmoniu populiacijos naikinimas. Siūlome Jums palyginti 2 nuotraukas, žemiau esanti nuotrauka vaizduoja Vietnamo karo laiku, herbicida purškiančius lektuvus:

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

O ši, vaizduoja šiu laiku lektuva, danguje purškianti neaiškios kilmes medžiaga:

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Po karo praejo jau dešimtys metų o žmones visame pasaulyje (taip pat ir Lietuvoje) pradejo pastebeti danguje, cheminiu pedsaku debesys. Savaime aišku praejus tiek daug metų, mokslo progresas padarė savo – patobulėjo karinė technika, patobulėjo chemikalų pramonė – todel tvirtinti, kad danguje matomos žymes yra herbicido pedsakas mes negalime, tačiau, kad kažkas vyksta nenaturalaus – tai faktas.

 

Chemtrails Lietuvos danguje paliktus pedsakus, mūsų skaitytojai gali pažiūrėti Anomalija.lt Media skyriuje. Nuotraukos priklauso skywatchvilnius.wordpress.com projektui.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tikras

Šalia visų “nesąmonių”, vyksta ir realių dalykų:

1. Iš lėktuvų tikrai purškiamos medžiagos “šiltnamio efektui” naikinti.
2. Iš lėktuvų tikrai puškiamas “sidabro joditas” ledo krušai naikinti.
3. Iš lėktuvų tikrai išmetami degalų nano papildai, plačiai naudojami kuro efektyvumui pakelti. Jie nesudega.

:(

Sodom

As kai perskaiciau ta pavadinima “Agent Orange” tai pirma mintis sove, cia grupes Sodom daina! -_-
na o is tiesu, tai nera zodziu…

Anonimas

Paskutinė nuotrauka aiškiai matosi, kad daryta su photoshop’u.

@ Anonimas

Tiksliau ne taip pasakiau lėktuvo varikliai neišskiria vandens gąrų o išskiria šiluma kuri kondensuoja vandėny esanti ore ( dideliame aukštyje oro drėgmė gali siekti iki 90 procentu ) tas susikondensaves vanduo ir pavirsta į ledo kristalus ..

@ Anonimas

Dideliame aukštyje garai tuojpat pavirsta į ledo kristalus kurie krenta į žeme labai lėtai . Tie ledo kristalai ir yra tos baltos juostos kurias matome danguje praskridus lėktuvui ..

Anonimas

@Mielas Vatsonai

Gal tu žinai, kiek maždaug trunka šitas procesas ten tam aukštyje? Kitaip sakant, ar šitas procesas gali trukti, kad ir visa diena?

Mielas Vatsonai

Negi niekas fizikos nesimokėte . Lėktuvo reaktyviniai varikliai išskiria daug šilumos bei vandens garų , dideliame aukštyje temperatųra dažnai būna apie 40 laipsniu žemiau nulio ar net dar daugiau . Vandens garai pateke i tokia temperatųra akimirksniu kondensuojasi taspats ivyksta kai šaltame ore iš mašinos išmetamojo vamzdžio arba žmogui kviepuojant matosi garai . Tik aišku reaktyvinis variklis jų išskiria daug daugiau .

stasys

šakės taip pat nafik

mj

NATO priklauso JAV.. JAV valdzioje taip pat daug korupcijos ir melo ir velnio apsestu zmoniu..
JAV turi valdzia..

Nafik

Jeigu tai tiesa, tai pasauli NAFIK

Taip pat skaitykite