Užfiksuoti kanibalizmo atvejai Šiaurės Korėjoje

Pietų Korėjos laikraštis “Korea Times” užfiksavo daug kanibalizmo atveju šioje šalyje – taip rašoma policijos pranešime iš Šiaurės Korėjos. Jau daugelį metų apie šiuos kraupius įvykius Vakarų žiniasklaidai praneša pabėgėliai iš Šiaurės.

 

Beveik 800 puslapių ataskaita gavo Pietų Korėjos misionieriai. Daugiausiai kanibalizmo atveju įvyko 90-ojo dešimtmečio pabaigoje, kuomet šia šali krėtė didelio masto badas – rašoma 2009 metu ataskaitoje. Šis dokumentas turejo buti informacijos šaltinis Šiaurės Korėjos policijos pareigūnams, kad jie žinotu kaip elgtis tam tikruose situacijuose (pvž. kaip turetu elgtis jeigu kanibalizmo atvejai butu atskleisti).

 

Ataskaitoje aprašyta daugybe makabrišku atveju, kai kanibalizmas buvo vienintelis išsigelbejimas Šiaurės Korėjos gyventojams.

“…Tėvas turėjo nužudyti savo leisgyvį sūnų, kad pats išgyventu bent viena savaite. Prieš tai jau buvo suvalges savo nuo bado mirusia žmona…”

Apie tokias drastiškas situacijas praneša Šiaurės pabėgėliai.

 

Dėl savo “subtilios” prigimties ši byla nėra diskutuojama tarp Pietų Korėjos suvienijimo ministerijos darbuotoju. Pagal naujausius pranešimus iš tarptautinių organizacijų badas vėl grasina Šiaurės Korėjos gyventojams.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DIEDAS

siulau paragauti mano pimpalo,tai pats geriausias BALTYMU saltinis :)

O taip

Dar gyvas vaikštai dėl ssvo pimpalo ir baltymų vartojimo, šaunuolis

Fijadzeraldas

pagavus moteri is papu galima padaryti puikias gertuves, kurios praverstu ilgesnese kelionese, o vyro kapsa prikimsus akmenu tai taptu puikiu uzgauliojimo simboliu, skirtu metyti i neitikusius asmenis, arba galima isversti ir pasigaminti pinigine prie dirzo smulkioms monetoms. Veido oda galima panaudoti kaip maskavimosi priemone, igudusio meistro ranka paversu aukos veida tobula kauke, kuria uzsidejus butu galima pvz pasiimti kredita banke, arba tiesiog prisivirti koses nelaimelio saskaita. Kadangi zmogaus oda pasizymi ipatinga tekstura ir dideliu elastingumu, butu galima pasisiuti liemene, arba lengva striukyte , jeigu dar uzdetume garsiu dizaino namu emblemba turetume iskirtini produkta rinkoje. Zmogaus kunas yra vartotinas taip kaip… Skaityti daugiau »

anadi

Skaitant ta tavo slykscia rasliava net vemti norisi! Ir ne del to ka tu rasai bet koks pats tu esi! Tai gal tu varyk i koreja ir esk ten tuos lavonus! Fu.. Ir dar zeme tokius nesioja. Nekomentuok isvis geriau jei neturi ka protingo pasakyt. Atsirado mat mitybos ekspertas….

Fijadzeraldas

Hmmm remiantis teiginiu, “jog esame taika valgome” iseitu logiska mintis jog valgydami zmones butume zmonemis. As manau , kad atizvelgus i tai jog zmogaus raumeniniame audinyje esancios nepakeiciamos amino rugstys sudaro tobula kombinacija vystitis musu raumeniniui audiniu. Tad sakyciau zmogienos vartosena ypac pasiteisintu atletu tarpe bei kulturizme. Kadangi zmogus grobis vadovautusi savo instinktais ir visaip megintu isvengti buti pagautas, zmoniu medziokle taptu puikiu uzsiemimu, kuris degintu kalorijas ir skatintu smegenu veikla, pagavus zmogu , patys butume anabolineje organizmo busenoje, kadangi auka butu ilgai begusi jos kraujas butu prisotintas deguonies, tad butu labai naudinga musu organizmui zmogaus mesa uzgerti su siltu… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite