Žmogus, kuris turi tik pusę kūno

35 metų vyras, vardu Kenny Easterday, gimė sirgdamas reta liga, kuri neleido taisyklingai vystytis stuburui, rašo Damncoolpics.blogspot.com. Dar kūdikiui jam buvo amputuotos kojos, tačiau tai nesustabdė vyro gyventi pilnavertį gyvenimą.

 

Sudėtinga liga, hipoplazija, privertė gydytojus amputuoti Kenny kojas, kai jam buvo tik šeši mėnesiai. Jie panaudojo jo blauzdikaulius, kad sukurtų dalį trūkstamos stuburo dalies. Po operacijos Kenny prarado galimybę vaikščioti, tačiau jis sako, kad nepaisant to, gyvena laimingą ir aktyvų gyvenimą.

 

Apie Kenny buvo nufilmuotas dokumentinis filmas, kuriame jo tėvas pasakoja, kaip išmokė vaikščioti sūnų rankomis. Nors Kenny buvo siūlomi kojų protezai, jis jų atsisakė, nes viską gali daryti rankomis.

 

Be to, gydytojai nesitikėjo, kad vaikinas sulauks daugiau nei 21 metų, tačiau Kenny ne tik gyvena, bet mėgaujasi gyvenimu. Jis žaidžia pulą, boulingą, dirba ir net mylisi su savo mergina Nicky bei turi 7 metų dukrą.


 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

o kaip jis mylisis?????

Doni D

Nu tu ir debilas

Asilai jus

As ir taip manau

Sigis

vienintelis privalumas,-nereikia avalynes..o siaip baisu.didziausios pagarbos vertas zmogus.dziaugesi tuo,ka turi.o kad dar kazka turi,patvirtina faktas,jog turi dukra

julija

baisiu o kas butu eigu butume mes tokie visi???

to julija

Tavo klausimas yra labai kvailas, matyt nepagalvojai pries ji rasydama cia.

ne nu

Ner zodziu. Tikras saunuolis, tokio optimizmo ir noro gyvent turetu pavydet visoki zirzekliai ir ne tik. Saunuolis vaikinas.

Taip pat skaitykite