Vampyriškas gyvenimas: moteris gyvena tamsoje

Kerry Thornton serga sunkia polimorfinės šviesos dermatozės forma – alergija UV šviesai, nuo kurios oda parausta ir iškyla nudegimo pūslės.

 

K. Thornton, gyvenanti Australijoje, prie savo namo langų pritvirtino metalines žaliuzes, kad į vidų nepatektų dienos šviesa. Namo viduje ji įsirengė naują ventiliavimo sistemą, kad palaikytų vėsią temperatūrą, reikalingą jos odai.

 

Išeidama į lauką, ji turi dėvėti skrybėlę, akinius nuo saulės ir apibintuoti rankas, nes jei nors truputis šviesos pateks ant odos, prasidės skausmingas niežulys ir iškils pūslės.

 

31 metų moters būklė tokia sunki, kad kelių minučių kelionė į darbą kiekvieną dieną yra skausmingas išmėginimas, nes per automobilio stiklą šviečianti saulė gali sukelti alergiją.

 

Net ir apsipirkimas prekybos centre yra problema, nes parduotuvės lempų UV spindulių pakanka, kad prasidėtų reakcija.

 

Kerry mieliau užsisako valgį į namus, kad nereiktų eiti į prekybos centrą. Moteris, dirbanti patologe, sakė, kad ji serga jau šešerius metus.

 

„Aš vengiu eiti į lauką, nors tai iš tikrųjų sunku. Draugai juokauja, kad aš esu vampyrė. Žinau, kad kartais atrodau juokingai, kai būnu tiek prisirengusi. Kartais išgirstu nemalonius komentarus. Bet šiuo metu mano gyvenimas yra toks, aš turiu išmokti susitaikyti su tuo.“

 

Kai Australijos gyventojai mėgavosi keliomis šiltomis rudens dienomis, Kerry būklė taip pablogėjo, kad ji turėjo praleisti keturias savaites ligoninėje. Jos rankos, veidas ir kaklas buvo taip sunkiai nudegusios, kad ji vos galėjo pajudėti. Moteris sakė, kad slaugytojos ligoninėje turėjo kasdien apvynioti jos kūną šlapiais tvarsčiais, kad palengvintų kankinantį nudegimų skausmą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau Kerry stengiasi išlikti optimiste, nes nenori, kad tai trukdytų jos gyvenimui. Gydytojai jai dabar skyrė prieštaringai vertinamus vaistus „Phalidamide“ ir ji tikisi, kad jie pagerins jos būklę. Ji sakė: „Ši liga keičia gyvenimą, bet aš nenoriu, kad dėl to tektų sėdėti užsidarius tamsiame name. Aš taip nemoku. Šiuo metu liga laimi, bet aš tikiuosi, kad vaistai pagerins mano būklę ir aš galėsiu labiau pasidžiaugti gyvenimu.“

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

“Vampyriškas gyvenimas: moteris gyvena tamsoje” Pavadinime jokio rysio su kencianciu zmogum!

Rožė

Šeip pagal mitologiją vampyrai taip pat gyvena tamsoje, nes VU juos sudegina. O šiai moteriai atsiranda pūslės, kurios taipogi neretai atsiranda nuo nudegimų, gal net ir šiuo atveju.

Cigonas

tegul gydosi

Asilai jus

Tai ji ir gydosi, cia parasyta asile tu…-_-

Taip pat skaitykite