Išslaptinti KGB ateivių video archyvai

Jau kurį laiką interneto platybėse galima rasti 2 itin įdomius vaizdo įrašus kuriuose kaip manoma yra užfiksuoti nežemiškos civilizacijos įrodymai. Anomalija.lt skaitytojams siūlome susipažinti su daug šurmulio sukėlusiais vaizdo įrašais.


 


 

Ką apie šiuos vaizdo įrašus manote Jūs gerbiamieji skaitytojai?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
31 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vytautas

zmones tikekite kad ateiviai egzistuoja,jie nori su mumis bendrauti,bet bijo musu agresivumu.Jie ankciau gyveno musu planetoje ir delto nori pagreitinti musu civilizacijai ateiti,bet ka daro musu blogieciai pries juos.Mes labai,labai atsilikes ir jie jau nugyveno daug milijonu metu ir esu skaites apie juos.Jie ir yra dabar,rytoj ir toliau jie bus cia.Tai bukime mandagus pries juos ir nerodykite savo gyvuliskumo.aciu.

Boika

fotografas tai nueik ir paklausk kas jie ir tt,ką mes galim zinot?

Owldies666

Atrodo tai labai realiai… Bet vis tiek neįmanoma tikėti 100%. Vieni tiki, kiti netiki. Dar kol kas niekas nepateikė įrodymų, kad čia fake. Vadinasi, kaip ir galima tikėti ;D

fotografas

2013.09.15 panevezyje db 00.36min -ir ka tik maciau praskrendant net 3 lekstes- ar dar netikit kad jie yra tarp musu..manau jau senai yra maciau daug sykiu lekstes tas ju begarsines ir su raudonom lemputem.tik man labai ydomu vienas ko jie tik praskrenda ..ka jie tipo skraido ir tiek? kas jie?netikiu kad tik visada skraido..manau gal net jie yra tarp musu tik mes ju neatskiriame,nes jie uzsimaskave-o ta jie manau megsta-bet kodel sleptis?jei as rukau tai rukau kam sleptis?slepiasi nes manau nera geri,nes jei butu geri nesisleptu.man 40metu.keista eina zmones ir nemato,ar apsimeta kad ju nemato?jo ten tipo tik saliutas pusvalandy… Skaityti daugiau »

linda

na jau laikas nors po truputi atskleisti ta nezinomybes uzuolaida,daug zmoniu yra patys mate NSO,gal ir nufilmave,kam slepti tai kas senai jau yra………

Ruoškitės
martynas

man ydomu kiek ateivei metu gyvena gal kaip žmones dar koke prigimdis žudyti ar bendraudi jie gal bijo konors koke baimė jams yra?

RITA

Tikiu kad cia tikras irasas

Sirijus

tai, kas yra paviesinta, yra maza dalele. galiu duot galva nukirst, kad yra filmuota daugiau medziagos, tik kazi ar kada nors paviesins

Jaunelis

Nesuprantu kodel tie ateiviai leidosi filmuojami,jei gerai iziurejau net ugi matavo jam ? Jau kitu straipsniu komentaruose minejau,kad nesuprantu kodel panasi info yra slepiama nuo visuomenes.Panikos gresmes teorija manes neitikina,kodel zmones turetu panikuoti jeigu suzinotu,kag ateiviai egzistuoja.Aisku kiltu sioks toks surmulys,sensacija,bet nieko daugiau.Zinoma as galiu ir klysti.

sas

Girdejai kaip i Afrika labiau issilavine zmones atplauke? Jie gyveno savo vaga o kai atvyko labiau patyre ir atrade ir parode savo technologijas (Laivus ,laikrodzius, drabuzius…) sugadino ju gyvenima ju gyvenimo vaga dabar matai kaip jie gyvena? del tos pacios priezasties jie neatskleidzia visko mums…

Taip pat skaitykite