Energijos vampyrai namuose: kai daiktai siurbia mūsų energiją

Vaikas rado gatvėje akmenuką, pavartė jį rankose ir įsidėjo į kišenę. Tada lygiai taip pat priglaudė sulūžusį laikroduką. Mama stebisi: „Kam tau šie daiktai? Juk tai – tik šiukšlės. Nenešk jų namo!“ Tačiau vaikas su ja nesutinka ir yra pasirengęs ginti savo radinį iš paskutiniųjų.

 

Kodėl mamos nuolat taip priešinasi daiktų parnešimui namo? Veikiausiai dauguma – tiesiog iš įpročio, tačiau kai kurios tikrai supranta, kad svetimi daiktai atneša į namus ir svetimą energiją, svetimus vargus ir problemas.

 

Svetimas likimas?

 

Mes pripratę laikyti daiktus negyvais, neturinčiais savo charakterio, savo energijos lauko. Nors tai – klaida. Kiekvienas daiktas, ypač toks, kurį ilgai turėjo vienas šeimininkas, turi savo energiją, kuri vėliau darys įtaką kitiems žmonėms ir daiktams, greta kurių jis atsidurs.

 

Ne veltui dauguma asmeninio apsauginio amuleto gamybos receptų rekomenduoja amuletu pasirinktą daiktą dažniau imti į rankas, jį laikant galvoti apie ką nors gero, kreiptis į jį, prašyti apsaugoti nuo pavojų ir sunkumų. Šį daiktą reikia nuolat nešiotis, kad jis įsikrautų jūsų energijos. Ir negalima leisti kitiems prie jo liestis – energetika kaipmat sugrius!

 

Tad kodėl gi mes kartais nė nesusimąstydami tempiam į namus viską, kas mums nors kiek patinka, net jei tas daiktas prieš tai priklausė kam nors kitam ir mums jo visiškai nereikia? Nenuostabu, kad užgriozdę namus įvairiais niekais imame sunkiau kvėpuoti, nebegalime įsigyti naujų daiktų. Tai senųjų daiktų energetika trukdo normaliai gyventi.

 

Taigi pamėginkime elgtis išmintingai su potencialiai pavojingais daiktais – ir išvengsime daugybės problemų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Daiktai-atminimai

 

Nereikia namuose laikyti to, kas primena nelaimes, nemalonius įvykius, nedraugiškus žmones, sunkius laikus. Jeigu tai – ne pirmo būtinumo daiktai, surinkite juos ir išmeskite. Kasdien juos liesdami jūs vėl ir vėl patiriate neigiamų emocijų.

 

Sugedę daiktai

 

Būtinai pataisykite viską, kas namuose sulūžę, nutrūkę, prairę, sugedę ir pan. Tokių daiktų energetinis laukas pažeistas ir taip pat trukdo sėkmei ir laimei. Be to, kam jums reikalingas neveikiantis laikrodis, jei turite net kelis veikiančius? Arba atiduokite į taisyklą, arba išmeskite.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ypač daug dėmesio skirkite indams. Iš įskeltų puodelių ar lėkščių geriau nevalgyti – tai gali pabloginti savijautą ar net sukelti ligas. Apie veidrodį ir kalbėti neverta – jį būtina išmesti vos pastebėjus įtrūkimą arba nuskilimą. Į jį negalima net žiūrėti, jei nenorite prisišaukti bėdos.

 

Kailio dirbiniai

 

Kalbėsime tik apie natūralų kailį, kuris kadaise dengė realaus gyvūno kūną, taigi nedalomai su juo susijęs. Jei perkate rūbus ar kitus daiktus, pasiūtus iš natūralaus kailio, atkreipkite dėmesį į tai, ką jaučiate glostydama jį pagal plauką. Jei jums atrodo, kad glostote ramų gyvūną, viskas gerai – gaminį galite pirkti.

 

Tačiau būna ir taip, kad kailinių, kepurės ar kito gaminio kailis diriamas dar pusiau gyviems ar netgi gyviems žvėreliams. Tokiu atveju jo energetika bus itin neigiama, kupina paniško priešmirtinio siaubo. Su tokiais rūbais niekada nesijausite patogiai ir jaukiai.

 

Tas pats pasakytina ir apie kilimus iš gyvūnų kailio (ypač laukinių gyvūnų) – jie tiesiogiai susiję su gyvūnu ir gali tapti nepageidaujamos energijos šaltiniais, skatinančiu agresiją. Jei perkate lokio ar tigro kailį – tieskite jį kambaryje, kuriame būnate nedažnai. Bet kuriuo atveju bent jau ne miegamajame.

 

Nuotraukos

 

Nepageidautina namuose laikyti savo priešų, ypač mirusių, nuotraukų. Apskritai su mirusių žmonių nuotraukomis elkitės itin atsargiai – juk jos yra atviras kanalas bendravimui su anapusiniu pasauliu.

 

Taip pat nerekomenduojama fotografuotis vietose, kuriose tvyro stipri negatyvi energija – kapinėse, masinių žudynių vietose, prie griuvėsių ir pan. Geriau fotoaparatu fiksuoti teigiamos energijos, „geras“ vietas. Juk visa tai kaupiasi mūsų namuose, albume arba nuotraukų krūvelėje.

 

Jei jūs žiūrite į kokią nors nuotrauką ir jums darosi nejauku – pila karštis ar ima krėsti šaltis, arba apima nepaaiškinamas nerimas – atsikratykite šios nuotraukos. Tai reiškia, kad jos energetika jums netinka, tad kam save kankinti?

 

Dėvėti rūbai

 

Rūbai, kuriuos kas nors dėvėjo iki jūsų – atskira istorija. Be abejo, juos galima dėvėti, bet prieš tai reikia kruopščiai išplauti ir išvalyti. Toks įprastas būdas padės atsikratyti dalies buvusio šeimininko energijos. Juk jūs nežinote, kas toks jis buvo.

 

Dėvėtais rūbais geriau nerengti vaikų, kadangi jų energetinė erdvė dar nenusistovėjusi, jiems gali pakenkti bet koks svetimas įsikišimas. Geriau jau pirkite naujus daiktus – taip būsite tikri, kad vaikui nepakenks.

 

Be abejo, būtų idealu išsiaiškinti, kas buvo daiktų šeimininkas iki jūsų, tačiau dažniausiai tai neįmanoma.

 

Neverta įsigyti mirusių žmonių daiktų, ypač jei tie daiktai vienaip ar kitaip buvo susiję su jo mirtimi arba tų žmonių, kurie būdami gyvi jūsų nemėgo.

 

Paveikslai

 

Jie šiek tiek panašūs į nuotraukas. Kai dailininkas piešia paveikslą, jis į vaizdus įaudžia dalelę savęs, taip pat dalį savo energijos, kuri sieja jį ir modelį (jei tai – portretas). Todėl įsigyjant paveikslus namams būtinas atidumas. Nepirkite paveikslų, kuriuose pavaizduota kančia, bausmė, negatyvūs įvykiai ar emocijos. Jie neigiamai veiks buto energetiką ir jūsų šeimos narių nuotaiką.

 

Geriau rinktis šviesius, gražius paveikslus, į kuriuos žiūrint tampa šilčiau, kurie kelia nuotaiką.

 

Sava energija

 

Pasak patarlės, mano namai – mano tvirtovė. O kad namai išties taptų vieta, kur mums gerai ir kur jaučiamės saugūs, svarbu sukurti juose teisingą atmosferą ir pozityvią energetiką. Todėl atidžiau peržiūrėkite, kas ir kodėl atsiduria jūsų namuose ir pasistenkite neįsileisti nepageidaujamų svečių – tiek materialių, tiek energetinių.

 

Inf. šaltinis: eli.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Bicas

Kodel as sapnuoju mirusius zmones? Mama,teti ir savo vyra. Ju daiktu yra pas mane namie.Ka man daryti?

Visiški paistalai

Tie daiktai, kurie perneša informaciją, tikrai daro įtaką, pvz. paveikslai.

As

Tai dziaugtis reik kad namuose bus pozityvus ir sviesus paveikslas.O ne slegiantis.

vilma

uzsisakiau paveiksla pas dailininka , paveikslas turejo buti niurokas, liudnas, taciau dailininkas ji nutape sviesiom spalvom, dabar jis tikrai neatspindi savo pavadinimo-suduzes likimas

Taip pat skaitykite