Britanijoje išslaptinti dokumentai apie NSO

Didžiosios Britanijos nacionalinis archyvas paskelbė išslaptintus dokumentus, susijusius su neatpažintais skraidančiais objektais (NSO). Juose kalbama ne tik apie tai, kaip šalies politikai aptarinėjo „ateivių įsiveržimą“, bet ir užfiksuoti šimtų žmonių liudijimai apie matytus ufonautus, informuoja naujienų kanalas „Sky News“.

 

Nacionalinis archyvas išslaptintus Gynybos ministerijos dokumentus apie ufonautus skelbia kiekvienais metais, vadinamieji „NSO dokumentai“ (UFO Files) sulaukia didžiulio susidomėjimo.

 

Šį kartą dokumentuose yra informacijos apie tai, kad Britanijos Lordų Rūmai 1978 metais surengė debatus dėl šalyje gaunamų pranešimų apie neatpažintus skraidančius objektus. Viename iš dokumentų aprašomas incidentas, pavadintas „Pasaulių karu“. 1967 metais neva buvo kilusi potenciali ateivių invazijos grėsmė. Gauta pranešimų apie danguje Pietų Anglijoje pastebėtus šešis skraidančius objektus, kurie buvo išsirikiavę aiškia tvarka. Tada netgi buvo į orą pakelti karinių oro pajėgų lėktuvai, mobilizuotos policijos ir karinės pajėgos. Tačiau vėliau išsiaiškinta, kad šis incidentas surežisuotas Farnboro technikos koledžo studentų.

 

Dar viename dokumente pasakojama, kaip viena šeima 2003 metais nufilmavo kažkokius objektus, zigzagais skraidančius danguje ir šviečiančius raudonomis ir baltomis šviesomis.

 

Iš viso Nacionalinis archyvas paskelbė 35 tokius failus, kurių bendra apimtis – 8500 puslapių

 

Saltinis: londonozinios.com

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Austėja

Dronai skraido, o tiems ateiviai vaidenasi…

R U Serious

tais metais dronų dar nebuvo

kengura

Britanijos valstybėje yra tokia taisyklė, kad visos valstybės paslaptys kurios jau nebera aktyvios ar jau tas dalykas nebėra svarbus, po 20 metų jis yra atskleidžiamas žmonėms.

Taip pat skaitykite