Neigiamu savybiu horoskopas

Kentauras Sausio 8 d. – vasario 12 d.
Kentauras – pusiau žmogus, pusiau gyvulys, po šiuo ženklu gimusiuose žmonėse dominuoja gyvuliškoji pusė. Šie žmonės sunkiai kontroliuoja įtūžį, seksualinius įgeidžius, pavydą ir aistrą. Kentaurai išlieka visą laiką nepriklausomi. Pasikliauja emocijomis, bet ne proto balsu.

 

Harpija Vasario 13 d. – kovo 18 d.
Harpija – mitologinė paukščio pavidalo būtybė, turinti mirtinai pavojingus nagus, yra keršto simbolis. Žmogus-Harpija nesugeba atleisti. Jie visą gyvenimą nešioja savyje pyktį ir nepasitenkinimą. Didžiausias tokių asmenų džiaugsmas – priešų nesėkmės ir nelaimės.

 

Pegasas Kovo 18 d. – balandžio 24 d.
Žmogus-Pegasas kaip ir ta mitologinė būtybė – sklando virš kitų. Po šiuo ženklu gimę žmonės be saiko savimi patenkinti ir giliai viduje tikri, kad yra verti geresnės lemties nei yra iš tikro. Jie nepakenčia monotonijos, o iš romantiškų jausmų tiesiog išsišaipo. Bet kokioje situacijoje galvoja, kad gali būti daug geriau.

 

Cerberis Balandžio 25 d. – gegužės 30 d.
Trigalvis šuo, saugojęs vartus į Tartarą – tinkamiausias šio ženklo simbolis. Tokie žmonės būna labai pikto charakterio. Už įžeidimą jie pasiruošę nutraukti galvą. Jei Cerberiui reikia susilaikyti nuo kraujo troškimo, jis paskęsta didelėje depresijoje.

 

Satyras Gegužės 31 d. – liepos 3d.
Seksas, seksas ir tik seksas! Tik jis priverčia gyventi po šiuo ženklu gimusias asmenybes. Satyrai vyrai – begėdžiai mergišiai. Keliai, kuriais praeina, nusėti sudaužytomis širdimis ir iširusiomis šeimomis. Satyrės moterys tiesiog įsiveržia į šeimas ir jas išskiria. Laisvi vyrai joms neįdomūs. Tie, kurie geba pažaboti savo aistras, būna nuolatos kankinami seksualinio geismo.

 

Sirena Liepos 3 d. – rūgpjūčio 10 d.
Senovės mitologijoje jūros nimfa, vadinama Sirena, savo saldžiu balseliu užburdavo jūreivius ir sudaužydavo laivus. Realiame gyvenime žmonės Sirenos tokie patys: naudojasi savo žavesiu tam, kad pasiektų asmeninių tikslų, o kitų interesai jiems neįdomūs. Moterys Sirenos (dažniausiai šviesiaplaukės) naudojasi moterišku silpnumu ir taip apsuka vyrus aplink mažajį pirštelį. Vyrai naudoja tuo pačius ginklus – žavi priešingą lytį jaunatvišku nekaltumu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Grifonas Rūgpjūčio 11 d. – rugsėjo 15 d.
Grifonas – pusiau liūtas, pusiau erelis. Itin kovingas, stiprus ir žiaurus padaras. Tad ir šio ženklo žmonėms būdingi tokie patys bruožai. Jie fanatiški žmonės, linkę bet kokias būdais ginti ar įrodinėti savo įsitikinimus. Viduramžiais žmonės Grifonai dalyvaudavo raganų medžioklėse ir panašiose represijose.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Chimera Rugsėjo 16 d. – spalio 22 d.
Mitologinė būtybė, turinti daug veidų. Dažniausiai būna dalis ožkos, dalis liūto ir dalis gyvatės. Šio ženklo žmonės turi gausą kaukių. Užsideda tokią, kokia tinkamiausia tam tikru momentu. Sunku suprati asmenybes Chimeras, nes jos yra daugiaveidžiai, niekada nenuspėjamos ir jomis sunku pasitikėti.

 

Sfinksas Spalio 23 d. – lapkričio 30 d.
Šaltas, sumanus ir suktas Sfinksas nuolatos stengiasi pergudrauti kitus. Jei jiems pasiseka sutaupyti pinigų – didesnės laimės nė nereikia. Po šiuo ženklu gimę žmonės jaučia stiprią trauką materialiems dalykams. Pinigai – pagrindinis laimės variklis.

 

Minotauras Gruodžio 1 d. – sausio 7 d.
Minotauras – žmogus su jaučio galva, tikras savo žvėriškos būties vergas. Kitaip nei Kentauras, jis gimęs ne lyderiauti, o būti visada vedamas, skatinamas. Šiems žmonės sunku priimti sprendimus savarankiškai, todėl jie vykdo kitų įsakymus, nulenkia galvą prieš kitų valią, jei tik ji neprieštarauja minotaurų gyvuliškiems instinktams.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Neuxus

pvz kas gime gruodi yra sauliai ir kaip tik linke lyderiauti

TylusVelnias

idiotizmas, absoliuciai jokio atitikimo… nebent tai pasireiskia vienai personai is 100 000 ar milijono…

Geguzes 25

,,Cerberis Balandžio 25 d. – gegužės 30 d.Trigalvis šuo, saugojęs vartus į Tartarą – tinkamiausias šio ženklo simbolis. Tokie žmonės būna labai pikto charakterio. Už įžeidimą jie pasiruošę nutraukti galvą. Jei Cerberiui reikia susilaikyti nuo kraujo troškimo, jis paskęsta didelėje depresijoje.” gryna tiesa :D . Tik gaila , kad visakaik turiu susilaikyt , nes kitaip is direktores kabineto neiseiciau :D

haha

Visiskai manes neatitinka. Pagal straipsni tureciau but ziaurus, besirdis. O viskas beveik atvirksciai. Negaliu ziuret kai kiti kencia

As

Kentauras ;DDD Rukysi kenta, gersi taura busi kentauras :D

Benamis

Gal tada tau 2 aprasymai tinka? ;)

Mantas

As kovo 18, per viduri. tai kaip man?

Taip pat skaitykite